2012-03-07

Mitt skafferi


Mycket av det jag använder har jag i skafferiet. När min jag bestämde mig för att börja med LCHF så irriterande alla onödiga livsmedel mig. Dom bara stod i skåpen och var i vägen. Men då jag har barn så kunde jag ju inte kasta allt. Så lite är sparat på en "socker" hylla. det är strösocker, vetemjöl, pasta och ris.

Numera är kyl, frys och skafferi soprent på kolhydrater. Gränsen för vad som skulle kastas gick vid 5 kolhyrater per 100g. Allt som saknade innehållsdeklaration åkte i soporna.

Det jag nu har i skafferiet och använder är:

Mandel- hel
Mandelmjöl (billigast på Lidl)
Hasselnötter- hel
Sesamfrön
Linfrön-  Hela och krossade
Riven kokos
Jordnötter
Fiberhusk
Bikarbonat
Stevia
Sukrin
Redix
Bakerix
Kruskakli
Mörk Choklad 92%
Vanilja och Chokladarom
Bakpulver
Bikarbonat
Rapsolja- kallpressad
Vitvinsvinäger
Tonfisk i olja
Makrill i tomatsås

I kyl och frys finns i huvudsak

Ost
Ägg
Smör
Ost
Majonäs
Grädde

Kött



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar